Over mij

Bart van Geluk is een ervaren en enthousiaste professional op het gebied van supply chain management met 15 jaar ervaring binnen inkoop, logistiek en sourcing vraagstukken, zowel als adviseur als manager. De combinatie van zijn HTS opleiding en universitaire bedrijfskunde studie geeft Bart een gezonde balans tussen organisatiewetenschappen en pragmatische analyses. Deze basis heeft Bart gedurende zijn carrière aangevuld met opleidingen op het gebied van veranderingsmanagement (onder andere aan het SIOO en het IOD).

Tijdens zijn carrière heeft Bart zich vol enthousiasme gestort op project management, coaching, advisering en uitvoering van opdrachten op het gebied van distributienetwerken, transformatieprojecten, inkoop besparingstrajecten, uitbesteding trajecten, procesverbeteringen, logistieke optimalisaties, shared service centers (HR, Finance & Procurement), ontwikkeling van leveranciersrelaties en organisatieontwikkeling.

Deze uitdagingen heeft hij veelal uitgevoerd binnen en samen met multinationals. Hierdoor voelt Bart zich thuis in internationaal opererende organisaties binnen een multiculturele en complexe omgeving.