Persoonlijke coaching

Talent is een gave, wat je er mee doet is een keuze! Soms heb je dat zicht niet, kom je af te staan van wie je bent en maakt het het lastig keuzes te maken. Ik wil daar met respect naar luisteren en zal je soms onorthodox confronteren.

Persoonlijke effectiviteit

Soms lijkt het wel jongleren, de balans houden, grip krijgen, je eigen emoties managen. Daarbij je afvragen: wat is van mij , wat is van de ander en ben ik vervolgens ook in staat dat over te brengen?

Frank

Ik ben onderweg, ontdekkend, nieuwe inzichten verzamelend, die bijdragen aan beter zicht op mezelf. Daarbij nieuwsgierig naar het onbekende in de overtuiging dat het iets aan me kan toevoegen.

Inspiratie en visie-ontwikkeling

Als ik vandaag durf te dromen over morgen en overmorgen, durf ik dan de beperkingen van vandaag los te laten, om het vanaf overmorgen echt anders te doen?

Veranderen

Snappen waarom er veranderd wordt, helpt je in de beweging maken, die er gemaakt moet worden. Snappen wat er veranderd wordt ,helpt je in begrijpen wat er van hen verwacht wordt.

Leiderschap

Leiderschap wordt gevraagd. De basis is contact met jezelf om van daaruit zowel over de “harde, vaak technische kant “als over de “softere en emotionele kant” mensen en organisaties in beweging te krijgen en veranderingen tot stand te kunnen brengen.

Team

Passie, vertrouwen, duurzaam en met lef! Niet zelden denken groepen mensen een team te zijn, waarbij ze soms ontdekken dat kwetsbaar zijn en loslaten thema’s zijn waar ze niet aan toe komen

Profiel

Wat vertellen klanten over de wijze waarop inzicht bij heeft gedragen aan hun behoefte om een stap te zetten?

Contact

Geef een reactie